28 grader, høj sol og fridag fra arbejdet – en hel oplagt dag til at få afprøvet vores nye Toke standup paddleboard. Supboards er jo blevet utrolig populære i år, og derfor er vi jo nød til at se hvad det hele drejer sig om. Vi kørte derfor til stranden ved Øster Hurup nær Dokkedal i Nordjylland, da det var tæt på, lavvandet og rolige forhold da vi alle var helt nye inden for paddleboarding.
Normalt kan det godt være lidt kedeligt at ligge på stranden, så en tur ude i vandet og blive kølet lidt ned og derefter ind og sole lidt igen. Denne gang var det hele noget anderledes, vi havde rigtig meget sjov med at sejle rundt på det nye paddleboard, både en, to og i nogle tilfælde 3 (selvom Uhrdal skriver maks 1 person på boardet). Jeg var lidt overrasket over hvor solidt det lå i vandet, selv når vi var flere på det. Vi var ikke de eneste der havde fået denne gode ide, jeg kunne se omkring 3 andre Supboards ude på havet, de havde dog noget mere styr på det en vi havde.

Det var en smule svært lige i starten da vi alle var begyndere, især for de lidt ældre af os, men inden for relativ kort tid kunne vi alle stå på det. En underholdende tur for både børn og voksne. Bestemt ikke sidste gang vi tager Toke med til stranden.
Efter turen sluttede vi af med en af de berømte is fra ishuset i Øster Hurup. Alt i alt en rigtig god tur og bestemt ikke sidste gang vi har taget vores Toke Supboard med til stranden.