Så blev det min tur at prøve et standup paddleboard. Jeg har i lang tid overvejet at købe en iSub men først nu fik jeg taget mig sammen til faktisk at gøre det. Og det er noget jeg bestemt kan anbefale, det var virkelig en sjov oplevelse, også selvom det i starten var en smule svært.
Jeg tog ud til stranden her ved Århus og efter et par forsøg hvor det kneb lidt med at holde balance lykkes det, og jeg kunne paddle en tur ned af stranden og tilbage uden problem. Jeg havde min kone med, men det lykkes ikke at lokke hende til at prøve i denne omgang. Næste gang vi skal afsted, tror jeg at vi finder et sted med lidt mere roligt vand, og så skal resten af familien helt klart også med. Mit nye Vidar SUP board var rigtig nemt at bruge efter jeg fangede princippet og det endte med at blive en utrolig behagelig tur som jeg bestemt kommer til at gøre igen. Jeg tror også at Vidar var det helt rigtige SUP board til mit niveau.

Selve boarded var ret nemt at pumpe op og samle. Det at det kan pakkes samme og være i en rygsæk gør at vi nemt kan have det med forskellige steder. Selvom jeg ikke før havde prøvet noget i den her stil, så var det faktisk nemt at komme i gang med, og faktisk temmelig sjovt, også selvom jeg bestemt ikke blev nogen ekspert på min første tur her.